Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.
Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.

Ευφυής Co. εξοπλισμού διοικητικών μεριμνών NOVA Jiangsu, ΕΠΕ.

Καθιερωμένη το 1997, Jiangsu Co. εξοπλισμού διοικητικών μεριμνών NOVA η ευφυής, ΕΠΕ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του βασανισμού και αυτοματοποίησε τα συστήματα διοικητικών μεριμνών αποθηκών εμπορευμάτων με τις επαγγελματικές υπηρεσίες όπως ο προγραμματισμός, το σχέδιο, η κατασκευή, η εγκατάσταση, και η διόρθωση. Μετά από 20 έτη ανάπτυξης, η NOVA έχει γίνει ήδη ο διάσημος προμηθευτής εμπορικών σημάτων του βασανισμού της ολοκλήρωσης συστημάτων συστημάτων και διοικητικών μεριμνών.


Η NOVA συμμορφώνεται αυστηρά με ISO9001, ISO14001, ISO10012, και τις BS OHSAS 18001. Μετά από τη στρατηγική για να παρέχει στους πελάτες τα προϊόντα που ικανοποιούν τα αιτήματα και τις προσδοκίες των πελατών, η NOVA θα συνεχίσει να επιμένει στη συνέχιση ενός διεθνώς προηγμένου τρόπου διαχείρισης και ελέγχου για να εξασφαλίσει τον υψηλό - ποιότητα και σταθερότητα των προϊόντων.


Με βάση την παράδοση και ολόκληρο τον κόσμο κατά την άποψη, η NOVA απορροφά ενεργά τις προηγμένες ξένες έννοιες προγραμματισμού, την τεχνολογία κατασκευής, και τη διαδικασία, που συνδυάζεται με την πραγματική κατάσταση στο σπίτι, για να δημιουργήσει μια βασική τεχνολογία με τα χαρακτηριστικά της. Η NOVA έχει λάβει ήδη πάνω από 70 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα αυτοματοποιημένα πνευματικά δικαιώματα διοικητικού λογισμικού υπολογιστών συστημάτων διοικητικών μεριμνών (WMS).


Από την καθιέρωση της επιχείρησης, η NOVA έχει αναλάβει τις εκατοντάδες των έξυπνων συστημάτων διοικητικών μεριμνών και τα αυτοματοποιημένα προγράμματα αποθηκών εμπορευμάτων για τις διάφορες βιομηχανίες, με τα χαρακτηριστικά προγράμματα όπως ο ΑΜΑΖΌΝΙΟΣ, SIEMENS, ΡΑΒΟΥΝ, FEDEX, TOYOTA, JD, VIP, ομάδα Suning, Dangdang, Midea, Yili, uni-Πρόεδρος, ομάδα διανομής Xinhua, CRRC, IRIS Κίνα, φαρμακευτικά είδη Bailin, JUMPCAN, CNPC, ΚΊΝΑ SINOPEC, FAW, ομάδα Xuji, έγγραφο ηλεκτρικών, εννέα δράκων Pinggao, εκτύπωση τραπεζογραμματίων της Κίνας και νομισματική εταιρία (CBPM), υπόγειος Tianjin, υπόγειος XI'AN, σιδηρόδρομος Shuohuang, μια ορισμένη μονάδα της στρατιωτικής περιοχής του Ναντζίνγκ, αεροσκάφη AVIC Chengdu, διοικητικές μέριμνες Chaoda, κ.λπ.

 

Καλύπτει τους τύπους συστημάτων για τη συνηθισμένη θερμοκρασία, χαμηλή θερμοκρασία, και explosionproof, επιτυγχάνοντας μια ευνοϊκή υποδοχή από την πλειοψηφία των πελατών. Η NOVA κερδίζει επίσης την κυβερνητική αναγνώριση επανειλημμένα, επιχείρηση που παίρνει την τιμή της ύπαρξης επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, εμπορικό σήμα της επαρχίας Jiangsu το γνωστό διάσημο εμπορικό σήμα και, την επιχείρηση ποιοτικής πίστωσης βαθμού επαρχιών AA Jiangsu, το διάσημος-εμπορικό σήμα του Ναντζίνγκ, και της επιστήμης και της τεχνολογίας του Ναντζίνγκ top 100. Σαν ένα από τα μέλη της εθνικής Επιτροπής τεχνολογίας τυποποίησης εξοπλισμού διοικητικών μεριμνών αποθηκεύοντας (TC499), η NOVA αναλαμβάνει το διατυπώνοντας έργο ανάπτυξης για διάφορα πρότυπα εθνικών και διοικητικών μεριμνών βιομηχανίας.

Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Nova

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~450

Ετήσιες πωλήσεις : 55 million-60 million

Ιδρύθηκε Έτος : 1997

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

ιστορία της εταιρίας

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε τείνει να γίνουμε κύριος προμηθευτής του ευφυούς εξοπλισμού και των λύσεων διοικητικών μεριμνών στην Κίνα και πέρα.

 

Σήμερα, έχουμε μια βιομηχανική εγκατάσταση κατάστασης προόδου που καλύπτει έναν τομέα πάνω από 60.000 τετραγωνικών μέτρων και χρησιμοποιεί περισσότερους από 300 εξειδικευμένους εργάτες.

 

Έχουμε καθιερώσει επίσης τις συνεργασίες με τους πελάτες σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, και τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως για την ποιότητα, την αξιοπιστία, και τη διάρκειά τους.

 

Δ ιδρυμένος το 1997, ένας από τους πιό πρώτους επαγγελματικούς κατασκευαστές εξοπλισμού στο βασανισμό.

 

Δ η βάση κατασκευής ραφιών του Ναντζίνγκ ολοκληρώθηκε και τέθηκε στην παραγωγή

 

Δ το 2003, η NOVA έγινε τοπ βασανίζοντας επιχείρηση παραγωγής και πέρασε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001

 

Δ το 2004, η NOVA έχει περιλάβει στον τομέα της αυτοματοποίησης διοικητικών μεριμνών και έγινε πρώτη η ενιαία από το εργοστάσιο βασανισμούμετασχηματισμός σε μια επιχείρηση συστημάτων ένταξης διοικητικών μεριμνών αυτοματοποίησης.

 

Δ το 2005, η NOVA είχε την επιτυχή κατασκευή του μεγαλύτερου ενιαίου προγράμματος αποθηκών εμπορευμάτων αυτοματοποίησης στο πρόγραμμα της Ασίας - Dalian Alice

 

Δ το 2011, η «διοικητική μέριμνα NOVA» αξιολογήθηκε ως «διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας» από SAIC το γραφείο εμπορικών σημάτων στην Κίνα.

 

Δ το 2011, η NOVA εκλέχτηκε το Γενικό Γραμματέα βουλευτών της εθνικής τυποποίησης εξοπλισμού αποθήκευσης διοικητικών μεριμνών

 

Δ μονάδα της Τεχνικής Επιτροπής, αρμόδια για τη σύνταξη των εθνικών στοιχείων προτύπων διοικητικών μεριμνών.

 

Δ το 2013, η NOVA ανέλαβε το s το μεγαλύτερο ενσωματωμένο πρόγραμμα κέντρων διανομής διοικητικών μεριμνών - JD «Ασία ένα» πρόγραμμα.

 

Δ το 2015, που απονεμήθηκε ως υψηλή τεχνολογία μια επιχείρηση στην επαρχία Jiangsu, και mother&child η σαΐτα αναπτύχθηκαν επιτυχώς
 
Δ το 2017, έγινε ο μόνος κινεζικός προμηθευτής ραφιών για το Αμαζόνιο στη βορειοαμερικανική περιοχή και ανέπτυξε επιτυχώς disassembling&stacking μηχανή παλετών και 3 σπειροειδών τόνους μηχανών ανύψωσης για μια αποθήκη εμπορευμάτων αποθήκευσης φύλλων μετάλλων
 
Δ το 2020, απελευθέρωσε μια πλήρη διοικητική πλατφόρμα κύκλων ζωής για την ευφυείς λειτουργία και τη συντήρηση και καινοτόμησε το διοικητικό πρότυπο λειτουργίας και συντήρησης
 
Δ το 2022, 45 ημέρες για να χτίσει ένα ευφυές σύστημα αποθήκευσης 36.000 τετραγωνικός-μετρητών για την ανθρωπιστική υποστήριξη έκτακτης ανάγκης Ηνωμένων Εθνών, και ολοκληρωμένος ανάπτυξη ενός μεγάλου στοιβαχτή και μιας πλήρους πλατφόρμας 2,0 κύκλων ζωής
 
 
 
 
 
 

υπηρεσία της εταιρίας

Επαγγελματικές συμβουλές προγραμματισμού σχεδιαγράμματος βασανισμού

Με βάση τις πληροφορίες συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της αποθήκης εμπορευμάτων, του βάρους μεγέθους της παλέτας, και των απαιτήσεων μεγάλης χωρητικότητας, η NOVA θα μπορούσε να σας προσφέρει το επαγγελματικό σχέδιο συμβουλών και σχεδίου που βοηθά τους πελάτες μας για να μεγιστοποιήσει τη χρησιμοποίηση της αποθήκης εμπορευμάτων.

 

Υπηρεσία cOem

 

Χρησιμοποιούμε τον προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία κατασκευής ραφιών για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των διάφορων τύπων αγαθών. Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία cOem εάν μπορείτε να παρέχετε τα δείγματα, τα λεπτομερή σχέδια, και τις τεχνικές λεπτομέρειες. 20 έτη της Nova ιστορίας και πείρας, ελπίζουμε ειλικρινά να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας και θα είμαστε ειλικρινείς για να σας εξυπηρετήσουμε!

 

 

Για μερικά ειδικά προϊόντα, εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό της απαίτησης, θα είναι πολύ καλύτερο εάν ο πελάτης μπορεί να παρέχει ένα πλήρες σύνολο σχεδίων και τεχνικών λεπτομερειών, μπορούμε να είμαστε 100 τοις εκατό που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

 

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

1. Η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη με μια επαγγελματική ομάδα εγκαταστάσεων και μια μετά από-πώληση-υπηρεσία
τμήμα, ειδικά για να είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση και την υπηρεσία μεταπώλησης για διάφορο
είδη βασανισμού.
2. Η περίοδος εξουσιοδότησης προϊόντων μας είναι 10 έτη (ποιοτική εγγυητική περίοδος).
Εν τω μεταξύ, παρέχουμε επίσης μια ενός έτους περίοδο ευθύνης ατελειών.
Οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα μπορούν να εμφανιστούν λόγω του σχεδίου, της παραγωγής, της μεταφοράς, και της δόσης μας
προβλήματα, θα κάνουμε μια στιγμιαία απάντηση και θα στείλουμε το επαγγελματικό προσωπικό στην επισκευή μέσα σε 24
ώρες αφότου λαμβάνουμε μια έγκυρη ειδοποίηση για την εγχώρια αγορά. Θα δώσουμε

η λύση το συντομότερο δυνατόν για τις υπερπόντιες αγορές για να βοηθήσουν να λύσει το πρόβλημα.
3. Πρέπει επίσης να είμαστε αρμόδιοι για την προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία στα αγαθά που προκαλούνται από τον αγοραστή,
αλλά ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει για την αμοιβή απώλειας και συντήρησης οι ίδιοι.
4. Η επιχείρησή μας έχει τη μεγάλης κλίμακας αποθήκευση των εξαρτημάτων παραγωγής, εάν ο αγοραστής έχει
οποιαδήποτε ανάγκη να μεταρρυθμιστεί ο βασανισμός, το μέρος μας μπορεί να παρέχει την τεχνική υπηρεσία και υποστήριξη
αναλόγως.
5. Εάν τα συστατικά φοριούνται λόγω ανώμαλου και κανενός τους τεχνητούς λόγους, το μέρος μας
δωρεάν υπηρεσία ανεφοδιασμού, που αλλάζει τα χαλασμένα συστατικά, εξαρτήματα, και που φορά τα μέρη όπως
περιγραμμένος ανωτέρω.
6. Ένα έτος μετά από τη φιλοφρόνηση του προγράμματος, οι αγοραστές μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο χρόνο
συντήρηση εκ των προτέρων σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τους τους. Ο ιδιαίτερος όρος
συντήρηση που ο αγοραστής μπορεί να υποβάλει μπορεί να είναι μία φορά το χρόνο, και παρέχουμε τα εξαρτήματα στο α
ευνοϊκή τιμή.
7. Το τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων παρέχει επίσης τις αμεσότερες υπηρεσίες μεταπωλήσεων.

 

Ομάδα επιχείρησης

Η NOVA είναι κύριοι κατασκευαστής και προμηθευτής του εξοπλισμού υψηλής ποιότητας αποθηκών εμπορευμάτων λύσεων αποθήκευσης και υλικού χειρισμού. Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστο συνεργάτη για τους πελάτες παγκοσμίως.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από τους πολύ καλά καταρτισμένους και πεπειραμένους επαγγελματίες που αφιερώνονται στην παροχή των καινοτόμων λύσεων για να ικανοποιήσουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση των προϊόντων ανώτερης ποιότητας και των υπηρεσιών που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα της ασφάλειας και της αποδοτικότητας.

 

Στη NOVA, υπερηφανευόμαστε για τη δυνατότητά μας να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις που προσαρμόζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να καταλάβει τις μοναδικές ανάγκες και τις προκλήσεις τους, και για να αναπτύξει τις λύσεις που είναι και αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές.

 

Με μια εστίαση στην ποιότητα, την καινοτομία, και τη ικανοποίηση πελατών, η ομάδα μας στη NOVA είναι δεσμευμένη να παράσχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία και υποστήριξη στους πελάτες μας παγκοσμίως.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 9ο πάτωμα, που χτίζει 1, κέντρο Zijinxivheng, No.118, ολυμπιακό ST, Ναντζίνγκ

Διεύθυνση Εργοστασίου:- Όχι, όχι.26, οδός Zhonghuan, ζώνη ανάπτυξης Binjiang, περιοχή Jiangning, Nanjing, Κίνα