Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 • OEM / ODM
  Υπηρεσία cOem
  Χρησιμοποιούμε τον προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία κατασκευής ραφιών για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των διάφορων τύπων αγαθών.

  Εάν μπορείτε να παρέχετε τα δείγματα και τις λεπτομερείς τεχνικών λεπτομέρειες σχεδίων και, μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία cOem. Η ιστορία θα υποσχεθεί ειλικρινά την ελπίδα να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας και ειλικρινά για την υπηρεσία σας!

  Για μερικά ειδικά προϊόντα, εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό της απαίτησης, στον πελάτη παρέχει το πλήρες σύνολο σχεδίων και τεχνικές λεπτομέρειες, μπορούμε να προσαρμοστούμε εντελώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών για την παραγωγή, ο ακόλουθος προτού να βοηθήσουμε τους πελάτες που επεξεργάζονται τις φωτογραφίες αναφοράς προϊόντων.
 • Ε & Α
  Κέντρο Ε&Α

  Η σημασία NOVA attachedgreat στη τεχνολογική καινοτομία δεδομένου ότι καθιερώθηκε, στο thebasis της εισαγωγής και να απορροφήσει του εσωτερικού και ξένου προηγμένου logisticstechnology, που συνεχίζει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τα νέα προϊόντα, έχει διατηρήσει την κυριάρχη θέση atechnology στο βασανισμό του τομέα.

   

  Ο highestgoal της NOVA πρόκειται να είσαι το China'sfirst, παγκόσμιας ποιότητας συστήματα ένταξης διοικητικών μεριμνών, το οποίο είναι το πρώτο successfultransformation του αυτόματου συστήματος διοικητικών μεριμνών η επιχείρηση, πλήρως δεσμευμένο στην έρευνα και αναπτύσσεται του συστήματος automaticlogistics, προγραμματισμός, σχέδιο, κατασκευή, εγκατάσταση, commissioningand συμβουλευτικές υπηρεσίες.

   

  Στις αρχές του 2005, η NOVA έχει ανέλαβε ένα σύστημα αποθηκών εμπορευμάτων Dalian Ailisi'ouyamaautomated προγράμματος, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ποσό αποθήκης εμπορευμάτων storageand που το σύστημα είναι σταθερό σε λειτουργία για 10 έτη.

   

  Η NOVA η αποθήκη εμπορευμάτων προτύπων αποθηκών εμπορευμάτων στο Ναντζίνγκ, που χρησιμοποίησε για να εξετάσει το theautomatic σύστημα WCS και το WMS αποθηκών εμπορευμάτων, αυτό είναι είναι επίσης μια επίδειξη και μια χρήση Το Wealso έχει το βασανίζοντας περιεκτικό εξεταστικό κέντρο για να εξετάσει τη φόρτωση της ποιότητας παλετών, δύναμης και επιφάνειας, αλλά και μπορεί να κάνει ακριβής να κάνει τη σταθερότητα τη andseismic ανάλυση ικανότητας με την πεπερασμένη μέθοδο στοιχείων.

   

  NOVA που η δημοτικά τεχνικά έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο (επίσης αποκαλούμενες κέντρο έκθεσης τεχνολογίας διοικητικών μεριμνών NanjingIntelligent, το πρώτο κέντρο έκθεσης τεχνολογίας domesticlogistics) με περισσότερο από 100 προσωπικό σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής Ε&Α personneland, τις καλύψεις μηχανικά, ηλεκτρικά, το λογισμικό, την ισχυρές έρευνα εφαρμοσμένης μηχανικής συστημάτων διοικητικών μεριμνών etc.with και την ανάπτυξη, ικανότητα andimplementation σχεδίου.

  Μετά από 10 έτη ανάπτυξης, η NOVA έχει 70 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το λογισμικό υπολογιστών του βασανισμού, της μηχανής συσσώρευσης, των μεταφορέων, των αυτοκινήτων οχημάτων πυκνών δρομολογίων, του ελέγχου αποθηκών εμπορευμάτων και της διαχείρισης., τα οποία διαμόρφωσαν το αδιαφιλονίκητο κύριο πλεονέκτημα.

   

  Συγχρόνως, η NOVA έδωσε πλήρες παιχνίδι totheir ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης, και επίσης το κοινό ερευνητικό anddevelopment με το Πανεπιστημιακό κολέγιο του πανεπιστημίου του Ναντζίνγκ, νοτιοανατολικό πανεπιστήμιο, πανεπιστήμιο μεταφορών, ShanxiUniversity της επιστήμης και technologyand τόσο επάνω. Το πλεονέκτημα είναι συμπληρωματικά, και πραγματοποιημένα καρποφόρα αποτελέσματα. Η έρευνα και η ανάπτυξη τεχνολογίας δεν έχουν κανένα τελείωμα, το andcompetitive πλεονέκτημα ζωτικότητας της NOVA είναι η προηγμένη τεχνολογία, θα προχωρήσουμε όπως πάντα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu NOVA Intelligent Logistics Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jerry

Τηλ.:: 13705159108

Φαξ: 86-25-51873970

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 9ο πάτωμα, που χτίζει 1, κέντρο Zijinxivheng, No.118, ολυμπιακό ST, Ναντζίνγκ

Διεύθυνση Εργοστασίου:- Όχι, όχι.26, οδός Zhonghuan, ζώνη ανάπτυξης Binjiang, περιοχή Jiangning, Nanjing, Κίνα